ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις:

  • Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές.
  • Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε (με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ και στην εργοστασιακή τους συσκευασία σε Παπούτσια), έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.
  • ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ δεκτές οι επιστροφές σε Σκουλαρίκια, Εσώρουχα, Καλσόν και Μαγιό για λόγους υγιεινής, εκτός αν κατά την παραλαβή τους έχουν κάποιο ελάττωμα.

 

Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610332811 ή μέσω email στο sales@foreseto.gr. Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνίας μας, προχωράτε στην αποστολή του δέματός σας.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Οδηγίες επιστροφής

  • Τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με το συμπληρωμένο Δελτίο Επιστροφής που παραλάβατε μαζί με τα προϊόντα σας. Διαφορετικά μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
  • Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων λόγω ακατάλληλης συσκευασίας τους και δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους.
  • Επικοινωνείτε με το πλησιέστερο κατάστημα ACS ή με το 8015001111 για την παραλαβή της επιστροφής σας, η οποία γίνεται με δική μας χρέωση.


ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Η επιστροφή και επαναποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για αλλαγή χρώματος ή/και μεγέθους όπως επίσης και στις περιπτώσεις ελαττωματικών ή λάθος προϊόντων.
  • Η πρώτη αλλαγή στο πλαίσιο της ίδιας παραγγελίας είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ κάθε επόμενη επιβαρύνει τον Πελάτη με 5,80 ευρώ.
  • Η επιστροφή και επαναποστολή για αλλαγή είδους είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνο αν το προϊόν αντικατάστασης έχει την ίδια ή μεγαλύτερη αξία με το επιστρεφόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσετε σε νέα παραγγελία μέσα στους επόμενους 3 μήνες ( 90 μέρες από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής ).

 

Υπαναχώρηση Σύμβασης - Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και την ολοκλήρωση του ελέγχου τήρησης των προαναφερθέντων προϋποθέσεων (προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση, ενημέρωση και συμπλήρωση του Δελτίου Επιστροφής).

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του Πελάτη.

Υπολογισμός Ποσού Πίστωσης

Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, από το ποσό πίστωσης αφαιρούνται τα έξοδα επιστροφής, δηλαδή 2,90 ευρώ. Το επιστρεφόμενο ποσό αφορά μόνο την αξία του προϊόντος όπως αυτή αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης και δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που μπορεί να έχει καταβάλλει ο Πελάτης κατά την αρχική αποστολή της παραγγελίας.

Επίσης, στην περίπτωση που η αρχική παραγγελία είχε σταλεί δωρεάν στον Πελάτη, από το επιστρεφόμενο ποσό αφαιρούνται και τα αρχικά έξοδα αποστολής μαζί με τα έξοδα επιστροφής. Δηλαδή η συνολική χρέωση ανέρχεται στα 5,80 ευρώ.

Αν πριν την Υπαναχώρηση σύμβασης έχει προηγηθεί δωρεάν αλλαγή, από το πιστωτικό υπόλοιπο, εκτός από τα έξοδα επιστροφής, αφαιρούνται και τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής και επαναποστολής της αλλαγής , δηλαδή 5,80 ευρώ.

Τέλος, στην περίπτωση που γίνει μερική επιστροφή παραγγελίας και η αξία των προϊόντων που τελικά κρατάει ο Πελάτης δεν υπερβαίνει τα 49,90 ευρώ, από το επιστρεφόμενο ποσό, εκτός από τα έξοδα επιστροφής, αφαιρούνται επιπρόσθετα και τα έξοδα αποστολής που επιβαρύνθηκε η εταιρεία κατά την αρχική αποστολή της παραγγελίας, δηλαδή 2,90 ευρώ επιπλέον.


Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω courier καλώντας την ACS στο 8015001111, συμπληρώνοντας Δελτίο Επιστροφής που λάβατε με το δέμα σας με αποστολή προς:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ACS
ΝΟΤΑΡΑ 157
26442 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. 2610332811