ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι αποστολές γίνονται μέσω της ACS Courier ή της Speedex Courier σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα με την περιοχή και τον όγκο των προϊόντων. Οι χρόνοι αποστολής διαμορφώνονται σε μια έως δέκα εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να εξοφλήσει την παραγγελία του μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ο χρόνος αποστολής υπολογίζεται από την ημερομηνία που θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

Κόστος Αποστολής εντός Ελλάδας

Το κόστος αποστολής είναι 2,90€, ενώ για παραγγελίες άνω των 49,90€, η αποστολή είναι δωρεάν. Οι αποστολές για την περιοχή της Πάτρας, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει ανήκει στις Δυσπρόσιτες Περιοχές, όπως αυτές ορίζονται από την ACS Courier, η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Κόστος Αποστολής προς Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω της ACS Courier ή της Speedex Courier ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων. Το κόστος αποστολής είναι 9,90€, ενώ για παραγγελίες άνω των 99,90€ η αποστολή είναι δωρεάν.

Κόστος Αποστολής προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μέσω των ΕΛ.ΤΑ Courier. Το κόστος αποστολής είναι 14,90€, ενώ για παραγγελίες άνω των 149,90€ η αποστολή είναι δωρεάν.


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα του Foreseto βρίσκονται σε απόθεμα στις κεντρικές μας αποθήκες και είναι διαθέσιμα προς παραγγελία εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Οι χρόνοι παράδοσης αναφέρονται αναλυτικά στην κεντρική σελίδα κάθε προϊόντος. Ορίζονται σε 1-3 ή 4-10 εργάσιμες μέρες. Διευκρινίζουμε ότι οι εργάσιμες μέρες είναι Δευτέρα – Παρασκευή, εξαιρούνται οι επίσημες αργίες του κράτους. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να μην τηρηθούν για λόγους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Το προσωπικό του Foreseto φροντίζει να κρατά ενήμερο τον Πελάτη σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, το Foreseto δε φέρει καμία ευθύνη για την καθυστερημένη παράδοση.