Επιστροφές

Επιστροφές

Η πολιτική επιστροφών για τις πωλήσεις εμπορευμάτων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος foreseto.gr δεν διαφέρει από εκείνη σε φυσικό κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί πάντοτε η κατοχή και παράδοση μαζί με το προς επιστροφή εμπόρευμα και το εκδοθέν κατά την αγορά παραστατικό πώλησης και η αρχική συσκευασία του προϊόντος.

Έχετε δικαίωμα επιστροφής για τον οποιονδήποτε λόγο. Η επιστροφή θα γίνεται χρησιμοποιώντας την εταιρεία που σας το παρέδωσε (ACS) και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο πωλήσεων του foreseto.gr (απαραίτητη επικοινωνία και επιστροφή εντός δέκα ημερών από την ημέρα παραλαβής-δεν δεχόμαστε καθυστερημένες επιστροφές). Σε περίπτωση που θεωρηθεί μη αποδεκτή η επιστροφή κάποιου προιόντος, τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής της πρώτης επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά εμάς, ενώ για κάθε επόμενη επιστροφή επιβαρύνεται ο Πελάτης με 5 ευρώ. Για τις παραγγελίες εξωτερικού τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον Πελάτη.

Αν χρειάζεστε αλλαγή στο μέγεθος, η επαναποστολή είναι δωρεάν την πρώτη φορά. Κάθε επόμενη φορά επιβαρύνει τον Πελάτη με 5 ευρώ.

Τέλος δεχόμαστε επιστροφές μόνο των προϊόντων εκείνων που δεν έχει αλλάξει η αρχική κατάσταση. Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια κατά τη μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων. Το κόστος των εμπορευμάτων που επιστρέψατε πιστώνεται στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας ή του Paypal ή της τράπεζας της αρεσκείας σας. Αν το επιθυμείτε, το ποσό αφαιρείται από επόμενη σας αγορά. Σε κάθε περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, αντικαταβολής και επιστροφής.

Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημία. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψουμε τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Θα κρατούμε τον πελάτη ενήμερο για την εξέλιξη του παραπόνου του. Η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 30 ημέρες.

Αν θέλετε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα πιστώνεται το αντίτιμο αγοράς (μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) στον λογαριασμό σας ή θα αφαιρούνται από επόμενη αγορά.

Διαδικασία επιστροφών

· Ελέγχετε ότι τα προϊόντα είναι στην αρχική κατάσταση και δεν έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους

· Τοποθετείτε τα προϊόντα προς επιστροφή στην συσκευασία που τα λάβατε μαζί με το Δελτίο Επιστροφής που θα βρείτε στη συσκευασία

· Κλείνετε ασφαλώς τη συσκευασία και επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email γνωστοποιώντας μας τα προιόντα προς επιστροφή

· Επικοινωνείτε με το πλησιέστερο κατάστημα της ACS ή με το 801 500 1111 για την παραλαβή της παραγγελίας σας, η οποία γίνεται εντελώς δωρεάν.

Εντός Ελλάδος τα έξοδα μεταφοράς επιστροφών βαρύνουν αποκλειστικά εμάς μόνο σε περίπτωση αλλαγής. Για παραγγελίες εξωτερικού, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον Πελάτη σε κάθε περίπτωση.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας μέσω της οποίας έγινε η χρέωση μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής, είτε πιστώνοντας το ποσό στο λογαριασμό σας για μελλοντικές αγορές. Σε περίπτωση αντικαταβολής, η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για οποιαδήποτε άλλη μέθοδο επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610332811 ή στο customercare@foreseto.gr

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, από το ποσό πίστωσης αφαιρούνται τα έξοδα επιστροφής, δηλαδή 5 ευρώ.